fbpx
Help Line : 0737.634.644

Lumi NRG

Home / Produs / Lumi NRG

Lumi NRG

400 lei

Specificatii tehnice

– Greutate: 32 grame;

– Lumina LED;

– Baterie AAA;

– Rezistent la 60-90 de cicluri de sterilizare la 135 grade C;

Stoc epuizat

SKU: LNRG Categorie:

Descriere

Lumi NRG este un produs modern, care va face munca mai usoara. Iata cateva dintre avantajele sale:

Vizibilitate sporita

O sursă de lumina focalizata ofera medicilor stomatologi un nivel inalt de acuratete vizuala și confort.

Un instrument ergonomic

Lumina de

LED introduce un nivel inalt de luminozitate in cavitatea orala si reduce necesitatea de a utiliza luminile voluminoase de deasupra capului. Cu Lumi NRG nu mai este nevoie sa reglati lumina de deasupra capului in repetate randuri pe parcursul procedurii.

Un instrument portabil

LumiNRG poate fi transportat usor daca oferiti consultatii in diferite locatii. Date fiind dimensiunile sale reduse, acest instrument este mai putin infricosator, in special cand pacientii sunt copii, acestia fiind intimidati de luminile folosite in mod obisnuit in cabinetele stomatologice.

Un instrument reglabil

LumiNRG a fost conceput pentru a fi utilizat cu oglinzi standard filetate sau nefiletate. Oglinda poate fi reglata in diferite unghiuri si la diferite distante de LED. Pentru a obtine intensitatea maxima a luminii, folositi o oglindă simplă, care poate fi inserata la aproximativ 1 cm de LED. Unghiul și distanța sunt reglabile în funcție de nevoi, pentru a obtine intensitatea dorita a luminii și vizibilitate maxima asupra zonei de lucru.

 

Un instrument versatil

Puteti atasa la LumiNRG diferite instrumente manuale precum cele pentru compozit sau detartraj, pe parcursul folosirii carora ati avea nevoie de o vizibilitate mai buna. Puteti folosi majoritate instrumentelor care se monteaza cu ajutorul unei tije cu diamentrul de 3 mm. Puteti ajusta unghiul pentru a obtine o vizibilitate mai buna. Instrumentul poate fi folosit, de asemenea, ca retractor bucat, cu avantajul sporit al sursei de lumina atasate.

 

Un instrument care poate fi sterilizat!

Lumi NRG poate fi plasat direct în autoclavă, împreună cu celelalte instrumente stomatologice. Nu este nevoie să detasati oglinda.

Un pret convenabil

LumiNRG este un instrument care va face viata mai usoara, iar pretul este semnificativ mai mic decat al altor instrumente cu functionalitati similare. Sursele de lumina pot fi inlocuite sau suplimentate la un pret convenabil. Acestea rezista la 60-90 de cicluri de sterilizare.

 

Un instrument durabil

Consumul bateriei este reglat printr-un circuit electronic inteligent, care permite bateriei sa reziste la sute de tratamente cu o intensitate constantă a luminii. Se utilizează o singura baterie standard AAA.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lumi NRG”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *