fbpx
Help Line : 0737.634.644

POLITICA DE RETUR

Home / POLITICA DE RETUR

iun. 25, 2020

0

POLITICA DE RETUR

Puteti returna orice produs achiziționat pe hmdental.ro în termen de 15 zile lucratoare de la primirea acestuia.

Solicitarea de retur se poate face folosind formularul de retur de mai jos, telefonic la numarul 0737.634.644 sau pe adresa de email [email protected].

Produsele care urmează a fi returnate nu trebuie să prezinte deteriorări cauzate de cumpărător în mod direct sau indirect (de exemplu prin utilizare necorespunzătoare, ambalare neconcordantă cu tipul de produs sau păstrare în condiții necorespunzătoare).

Produsele trebuie să nu fi fost utilizate și să nu prezinte urme de amprente sau uzură. De asemenea, acestea trebuie returnate împreuna cu toate accesoriile însotitoare și, de preferință, în ambalajul original în care au fost primite.

La fel ca și livrarea produselor, returul se face printr-un serviciu de curierat. Costul de transport va fi acoperit de comerciant dacă returul este datorat unui defect de fabricație sau unei neconcordanțe dintre prezentarea pe site si produs. Costul transportului va fi acoperit de cumpărător în cazul în care returul se face din motive care nu au nicio legătură cu produsul sau serviciile oferite de comerciant și/sau partenerii acestuia.

FORMULAR DE RETUR


    Numele și prenumele dvs. (același pe care a fost făcută comanda)


    Introduceți codul de produs și numele așa cum apare pe factură sau numele de pe site al produsului    Rambursarea contravalorii produsuluiSchimbarea produsului


    Vă rugăm să ne comunicați IBAN-ul dvs. pentru a vă putea returna contravaloarea produsului în cazul în care ați ales rambursarea contravalorii produsului sau schimbarea produsului nu mai este posibilă (stoc epuizat)    Numele și prenumele titularului de cont trebuie să coincidă cu cel al persoanei care a făcut comanda. Rambursul nu poate fi efectuat către terțe persoane.