fbpx
Help Line : 0737.634.644

Despre noi

Home / Despre noi

Infiintata in anul 2015, H&M Innovative Solutions a devenit, in scurt timp un partener de incredere al celor mai mari clinici stomatologice din Bucuresti si din Romania. Principalul nostru obiect de activiate fiind importul si distributia de produse stomatologice, oferim solutii eficiente si produse de calitate tuturor medicilor stomatologi care vor sa foloseasca cele mai moderne tehnologii.

H&M Innovative Solutions va ofera:

 • un raport bun calitate – pret;
 • aprovizionare usoara;
 • un raspuns prompt la solicitarile dvs.;
 • produse inovatoare;
 • standarde inalte de calitate si profesionalism.

Date de contact hmdental.ro:
Telefon: 0737.634.644
Email: [email protected]

Program:
Luni – Vineri: 
09:00 – 18:00
Sambata – Duminica: 
Inchis

Produsele expuse pe site-ul hmdental.ro se vând exclusiv online. Adresa prezentată în subsolul paginii este sediul social al firmei și adresa de corespondență. Dacă doriți să vedeți/testați produsele, putem programa o întâlnire la cabinetul dvs.

Modalități de plată:

 • Plata online – Puteți alege sa platiti produsul/produsele comandat(e) introducand datele cardului dvs. in pagina de finalizate a comenzii, de unde veti redirectionat catre site-ul procesatorului de plati pentru efectuarea platii. Urmasi pasii pentru a efectua plata cu succes.
 • Plata online in 2 rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi. – Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate (Banca Transilvania sau Garanti BBVA)
 • Transfer bancar –Puteți opta pentru transferul direct în contul nostru. ICodul IBAN vă va fi furnizat pe pagina de finalizare a comenzii daca alegeti aceasta modalitate de plata. Pentru a evita orice confuzie, vă rugăm să menționați datele comenzii dvs. în detaliile tranzacției. Produsele vor fi livrate în momentul în care fondurile vor fi debitate în contul nostru.
 • Ramburs – O altă variantă este plata prin intermediul serviciului de curierat în momentul în care primiți produsele.

Livrare

Livrarea se efectueaza prin serviciul de curierat agreat de HM Dental la adresa de livrare menționată de dumneavoastră în formularul de pe pagina de finalizare a comenzii. Se pot efectua livrări doar in aria de acoperire a serviciilor de curierat și în sediile acestora de pe teritoriul Romaniei.

Costul de transport este de 40 lei pentru comenzi cu o valoare sub 1000 lei. Comenzile de peste 1000 lei beneficieaza de transport gratuit.

Livrarea pentru produsele în stoc se efectuează in 1-2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.  Pentru comenzile speciale, termenul de livrare va fi comunicat cumpărătorului.

Retur

Produsele achiziționate pe hmdental.ro pot fi returnate în termen de 15 zile de la achiziționare. Puteți afla mai multe detalii despre politica noastră de retur, precum și formularul de retur aici.

Restituirea contravalorii produselor returnate se face în termen de 15 zile lucrătoare de la primirea returului. Restituirea se face exclusiv prin transfer bancar, în contul al cărui IBAN este indicat de cumpărător în formularul de retur sau comunicat de către cumpărător prin alte mijloace (email, telefon).

Partenerii nostri


ic-lercherI. C. Lercher este un producator german de produse stomatologice. Printre  solutiile oferite de I.C. Lercher se numara seturi de diagnostic moderne, lupe chirurgicale de calitate superioara, camere intraorale, etc.


medicnrgMedic NRG este unul dintre liderii mondiali in domeniul endodontic. Gama lor de produse include Rider, Online Digital Apex Locator, Lumi NRG, revolutionarul motor endo Gentlefile, etc.


strauss-logo
Strauss & Co. este unul dintre cei mai mari producatori de freze stomatologice. Linia lor de produse include peste 2000 de modele de freze diamantate si Tungsten Carbide, gume si alte instrumente de slefuit.


mediplusMedi Plus este un producator de origine coreana de produse stomatologice inovatoare, precum aparatul Shade Light folosit pentru determinarea cu precizie a nuantei de culoare a coroanei dentare.


taosTAO’s Optics este o firma coreana specializata in productia de lupe chirurghicale si stomatologice, folosind lentile de cea mai buna calitate. Sistemul de lumină universală oferit de TAO’s are cea mai mica greutate dintre produsele disponibile pe piață.

Contact

H&M Innovative Solutions SRL

 • Telephone: 0737.634.644
 • E-Mail: [email protected]
 • Address: Str. Primaverii, nr. 6, Corbeanca, Ilfov

Stay in Touch