fbpx
Help Line : 0737.634.644

Lupe stomatologice

Home / Lupe stomatologice

Lupe stomatologice

Venim în întâmpinarea clienților noștri cu o ofertă diversificată de lupe dentare cu diferite magnificații. Acestea pot fi montate pe ochelari sau pe capelină

Promoții speciale

Seturile complete de lupe montate pe ochelari (pentru lupele de 2.5 și 3.5) sau capelină (lupele de 6x) cu lumină fac obiectul unor promoții speciale până la sfârșitul lunii.

Lupe 2.5x pe ochelari cu lumină

Lupe 3.5x pe ochelari cu lumină


Procedurile stomatologice necesita un nivel inalt de indemanare si precizie. Pe parcusul acestora, pentru a obtine o vizibilitate mai buna asupra cavitatii bucale, medicii stomatologi adopta de multe ori pozitii corporale incorecte, care pot avea consecinte nedorite atat asupra precizie, cat si asupra sanatatii medicului insusi.

Dispozitive optice cu diferite grade de magnificatie (2.5, 3.5 si 6), lupele ajuta la corectarea acestei situatii, sporind nivelul de precizie al interventiei stomatologice si gradul de confort al medicului si pacientului.

Lupele comercializate de noi pot fi montate pe ochelari sau pe banda de cap (sistemul headband).

Lupe dentare montate pe ochelari

Filters Sort results
Reset Apply
2.500 lei
2.800 lei
Prețul inițial a fost: 4.200 lei.Prețul curent este: 3.000 lei.
Prețul inițial a fost: 4.500 lei.Prețul curent este: 3.300 lei.

Lupele montate pe ochelari folosesc sistemul ‘flip-on-off’. Dispozitivul de magnificatie fiind montat pe rama ochelarilor, acesta poate fi ridicat si scos din campul vizual atunci cand nu este folosit.

Lentilele pot fi schimbate cu lentile optice cu dioptrii, in functie de nevoi. Medicii care poarta ochelari de vedere pot, de asemenea, alege montarea pe banda de cap. Astfel, lupele stomatologice pot fi folosite simultan cu ochelarii de vedere.

Distanta binoculara poate fi reglata manual.

Pentru a oferi un raport calitate-pret cat mai convenabil, firma producatoare, TAO’s Optics foloseste lentile de productie germana de calitate superioara pe rame de origine coreana.

Lupe stomatologice pe capelină

Lupele stomatologice de tip Galilean ofera o magnificatie de 2.5 sau 3.5, sunt usoare si pot fi montate usor pe rama de ochelari. Produsul nostru vine sub forma de ochelari cu lupe si lumina (optional).

Lupele dentare prismatice ofera o magnificatie de x6 cu focus reglabil. Aceste au o greutate fizica mai mare. De aceea, se recomanda montarea lor pe banda de cap.  De asemenea, montarea pe capelină este posibilă și pentru lupele cu magnificație de 2,5x sau 3,5x.

Filters Sort results
Reset Apply

Sursa de lumina

Un alt factor cu influenta directa asupra rezultatelor procedurilor stomatologice este gradul de iluminare al zonei de lucru. De aceea, se recomanda folosirea unei surse de lumina montata direct pe lupe.
Sistemul de iluminare comercializat de noi este cel mai usor de pe piata (6 grame), avand o intensitate a luminii de 40.000 Lux.

Acesta poate fi montat atat pe rama de ochelari, cat si pe banda de cap.

Dacă dețineți deja un sistem de magnificare și doriți să achiziționați un sistem de iluminare separat, vă recomandăm lumina universală.

Specificații tehnice

Sursa de lumină

– Putere: 3W;
– Intensitatea luminii: 40.000 lux;
– Greutate: 6 grame;
– Tip de baterii: reincarcabile Li-on
– Timp de reincarcare: 1,5 h
– Timp de lucru: 3 ore la intensitate max.

Lupe x2.5 si x3.5: 

– Greutate: 34/42 grame;
– Distanta de lucru: 34-55 cm;
– Camp vizual: 8-10 cm;
– Distanta binoculara reglabila;

Lupe x6: 

– Greutate: 86 grame;
– Distanta de lucru: 35-83 cm;
– Camp vizual: 3-6 cm;
– Distanta binoculara reglabila;

Întrebări frecvente

Pot fi folosite lupele in loc de microscop pentru procedurile endodontice?

Da. Lupele prismatice cu magnificatie de 6x si focus reglabile montate pe banda de cap pot fi folosite in loc de microscop pentru efectuarea procedurilor endodontice.

Aceste lupe pot fi folosite și de către cei care poartă ochelari de vedere?

Da. Dupa achiziționarea lupelor, lentilele de protecție pot fi schimbate foarte ușor la orice centru de optică medicală. O altă soluție pentru cei care poartă ochelari de vedere este montarea lupelor pe bandă de cap.

Lupele pot fi folosite alternativ de mai mulți medici?

Da. Distanța intrapupilară este reglabilă, ceea ce face posibilă utilizarea lupelor de către mai multe persoane.

Lupele si lumina trebuie achiziționate împreună?

Nu este obligatoriu ca împreună cu lupele să achiziționați și un sistem de lumină. Dacă aveți o pereche de lupe fără lumină, vă recomandăm lumina universală.