fbpx
Help Line : 0737.634.644

Freze stomatologice

Home / Freze stomatologice

nov. 4, 2016

0

Freze stomatologice

Frezele comercializate de noi sunt produse de Strauss &Co. – unul dintre cei mai mari producatori de freze stomatologice din lume, cu o experienta de peste 45 de ani. Linia de freze Strauss include peste 2000 de modele de freze diamantate și Tungsten Carbide, gume și alte instrumente de șlefuit. Produsele Strauss & Co. au un nivel inalt de calitate – ISO 9001:2000, ISO 14001, ISO 13485.

Freze Diamantate

Gama de freze diamantate Strauss conține peste 1500 de tipuri diferite de produse, care acoperă întreaga gamă de proceduri stomatologice. Frezele Strauss & Co. sunt produce cu diamante adevarate De Beers, fiind printre puținii producatori de freze stomatologice din lume în acest sens.

Freze Diamantate Standard

Frezele diamantate standard FG au diferite marimi. Colecția de freze stomatologice Strauss include un număr mare forme, de la cele standard (rotunde, cilindrice, con invers, cilindro-conice, cilindro-conice cu vârf drept sau sferice – minge de fotbal) la forme speciale precum para, ac (efilate), brad, flacără, butoi, etc. Aceasta linie include freze cu 6 nivele de granulatie, acoperind intreaga gama de proceduri stomatologice.

Frezele Precision Markers & Safe End reprezintă o linie specială a colecției de freze stomatologice Strauss. Această gamă cuprinde 3 tipuri de freze: unul pentru reductie ocluzala, unul pentru reductie bucala, linguala sau palatala si unul cu varf inactiv.

Gama de freze pentru finisat compozit include freze extra extra fine care înlocuiesc discurile de unica folosință într-un mod mai eficient și mai economic în cadrul procedurilor de polizare de compozit .

Linia de freze stomatologice Strauss cuprinde și o serie de produse special create pentru tratamantele pediatrice. Această gamă cuprinde freze diamantate scurte folosite în tratamentele stomatologice pediatrice și la adulți cu unghi mic de deschidere a cavității bucale.


Freze Diamantate Premium

Frezele diamantate din gama Premium oferă o serie de avantaje precum: mai puține rotații pe minut, vibrații mai scăzute, durabilitate și rezistenta mai mari, rezultate finale la un nivel mai înalt de precizie. Diamantele sunt aplicate pe freza în formă de spirală, folosind o tehnologie de ultimă ora – Cool Cut. Apa care intră în spirală răcește freza mai bine, reducând astfel gradul de încălzire al măselei.


Freze Tungsten Carbide

Spre deosebire de majoritatea produselor competitorilor, frezele Tungsten Carbide produse de Strauss & Co. sunt facute in intregime din Tungsten Carbide. Produsele competitorilor au capul activ din Tungsten Carbide sudat pe un suport metalic. Avantajele majore ale produselor Strauss din aceasta gama sunt: acestea nu ruginesc niciodata; nu exista riscul de a uza turbina prin miscarea de rotatie, care este perfect rotunda in cazul frezelor Strauss, nu ovala cum este cazul pentru alte tipuri de freze’; nu se produc vibratii.

Freze Tungsten Carbide cu 6 lame

Aceasta gama de produse include cateva tipuri de freze: freze de contraunghi de diferite marimi si cu forme diferite, freze chirurghicale, freze pentru procedurile de pregatire a cavitatii pentru plombe si coroane, etc.


Freze Tungsten Carbide cu 12-30 lame

In aceasta gama puteti gasi doua categorii de freze – cu 12 si cu 30 de lame. Frezele din gama de 12 lame sutn folosite pentru pregatirea si finisarea lucrarii. Frezele din gama de 30 de lame sunt folosite pentru procedurile de polizare. In aceasta din urma exista si o sub-categorie de freze dedicata procedurilor ortodontice


Freze Barracuda pentru taiat metal

Aceasta gamă cuprinde un număr mare de freze de tăiat metal (nichel, aur, crom, amalgam si alte aliaje). Linia de freze stomatologice Barracuda oferă o calitate superioră și maximă eficiență în tăierea coroanelor și a punților.  Linia Ultra Barracuda conține freze metal cutters cu cel mai inalt nivel de calitate existent pe piață. 


Freze Tungsten Carbide chirurghicale

Această gamă cuprinde o serie de freze chirurgicale precum Zeckary, Lindemann și EndoZ, freze pentru procedurile pe os (implantologie) și tissue trimmercare reduc timpul de vindecare in urma procedurilor pe țesut moale.


Freze HP

In aceasta gama puteti gasi freze de Tungsten Carbide si freze HP diamantate  folosite in lucrari de laborator si tratamente chirurgicale, precum și discuri de diamant de diferite forme si marimi folosite pentru lucrari de laborator.


Freze Magic Touch

Gama Magic Touch a fost special creata pentru a oferi medicilor stomatologi instrumentele necesare procedurilor pe zirconiu, portelan si e-max. Cu ajutorul frezelor din gama Magic Touch se elimina riscul de produce fisuri in lucrarea protetica.  Aceasta gamă cuprinde 3 produse noi – gume diamantate pentru refacerea pe loc a glazurii coroanei.


Freze slefuit ceramica si zirconiu

Aceasta gama include produse folosite in procedurile de polizare a zirconiului si portelanului: gume diamantate (HP, contraunghi, turbina),  paste diamantate, fasii de poliester diamantate, fasii de metal diamantate , fasii abrazive, periute diamantate, etc.


Kituri de freze stomatologice

In această gama puteți găsi kituri de freze organizate în funcție de tipul de procedură, prezentând un avantaj major din punct de vedere al eficienței, nefiind nevoie sa mai căutați o anumită freza în timpul procedurii.

Kiturile vin în cutii de plastic sau metal, care pot fi sterilizate.


Cutii de freze

Cutiile pentru freze sunt elemente de organizare usor de folosit pentru medicii stomatologi care vor sa isi organizeze propriile kituri pentru o mai buna eficienta. Exista doua tipuri de cutii: din metal, care pot fi sterilizare integral; suport de metal si capac de plastic, care pot fi sterlizate partial (fara capac).